Süleymaniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://suleymaniyekizaihl.meb.k12.tr
Adres : DEVTEYŞTİ MAH. 9631 SK. KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI NO 12 HALİLİYE / ŞANLIURFA
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren, bölgemizin ve ilimizin en tercih edilen okullarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde ve yaşantısında, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, erdemli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Saatler : 08:00 - 15:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce - Arapça
Isınma : Doğalgaz
Servis : -
Ulaşım : Belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır. 22A ve 26 numaralı otobüsler okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Devteşti Mah. 2186. Sokak No:12 Haliliye/Şanlıurfa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 9.sınıf 240
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz mahalli (yerel) yerleştirmeyle öğrenci almaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :